Liposuctie virtuala-cavitationala

REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION este un aparat inovator cu ultrasunete de joasa frecventa (20-40 Khz), care exploatind fenomenul fizic al cavitatiei produce dezintegrarea celulelor adipoase si in consecinta reducerea stratului adipos. Cavitatia reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale.

Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea in interiorul lichidelor interstiziale de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie , rupind in acest fel membranele celulelor adipoase.Odata dezintegrata celula adipoasa , tot continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic .Utilizind o frecventa de pina la 40 Khz REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION in numai citeva sedinte de tratament realizeaza un nou contur corporal. REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION este controlat de un microprocesor care permite o stricta emisie a undelor de presiune care genereaza efectul de cavitatie. Specifica modulatie a frecventei si posibilitatea variatiei emisiei, actioneaza in mod direct asupra adipocitelor dind chiar de la primele aplicatii rezultate surprinzatoare.
REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION este un aparat inovator cu ultrasunete de joasa frecventa (20-40 Khz), care exploatind fenomenul fizic al cavitatiei produce dezintegrarea celulelor adipoase si in consecinta reducerea stratului adipos. Cavitatia reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii , cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea in interiorul lichidelor interstiziale de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupind in acest fel membranele celulelor adipoase.Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Utilizind o frecventa de pina la 40 Khz REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION in numai citeva sedinte de tratament realizeaza un nou contur corporal.

NOU!

Pachetul de servicii pentru tratarea depozitelor de grasime nedorite si a celulitei cuprinde: consultatie initiala si finala cu evaluarea in dinamica a stratului de tesut adipos, precum si evaluarea aparatului digestiv in vederea unor diete personalizate realizate de conf. dr. Doina Georgescu si un program complex de metode complementare de combatere a celulitei, drenaj limfatic si retonifiere prin cavitatie, endocavitatei, vacuum si presoterapie.

TRATAMENTE:
- cavitatie - 20 Khz
- endocavitatie - 40 KHz
- vacuum
Efectele produse de REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION :
Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase.La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor noduli celulitici, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rind o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.
Ce simte clientul in timpul tratamentului?
In timpul tratamentului clientul poate percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala .In orice caz acest fenomen se verifica in primele sedinte apoi acesta se diminueaza.Tratamentul este placut si comfortant.
Pentru ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei?
REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei.Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului.
Cite sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine bune rezultate?
Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul in functie de necesitatile individuale.In mod normal se efectueaza 6/10 sedinte de tratament.
Cit dureaza o sedinta de tratament si dupa cite sedinte se vad rezultatele?
O sedinta de tratament dureaza intre 40-50 de minute.Tratamentul este localizat , lucrindu-se pe zonele cu probleme , circa 20-30 minute cu cavitatie apoi se continua cu masajul mecanic cu vacuum pentru alte 20 de minute, acesta din urma avind actiune drenanta. Dupa a treia/patra sedinta de tratament se poate observa o reducere evidenta a masei adipoase.
Acest tratament poate fi aplicat tuturor clientilor?
Se recomanda sa se evite tratamentul asupra persoanelor cu probleme cardiace , purtatoare de pace-maker, cu afectiuni vasculare grave si femeilor insarcinate.
Ce trebuie sa faca clientul?
Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda: un regim alimentar corect, sa desfasoare usoare activitati fizice, sa bea 2 litri de apa zilnic. Toate acestea pentru a se obtine un maxim de rezultate.
Odata obtinute bune rezultate ce trebuie facut pentru mentinenerea acestor rezultate?
La sfirsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere la fiecare 3 luni.

Preturi

PRET SEDINTA CU ABONAMENT: 3, 6, 10 SEDINTE LA 100 RON/SEDINTA
PRET SEDINTA FARA ABONAMENT: 120 RON/SEDINTA
SEDINTA DUREAZA 1:30 min si cuprinde 3 etape: cavitatie, vacuum, presoterapie.